• Team BeBalanced

    Het BeBalanced-team bestaat uit stuk voor stuk geschoolde kinesitherapeuten. Ons sport- en gezondheidscentrum in Heist-op-den-Berg bestaat uit verschillende ruime en moderne oefenzalen en behandelruimtes, waardoor we een heel breed aanbod aan diensten kunnen bieden. Bij BeBalanced kiezen we voor een gepersonaliseerde aanpak, met een voorkeur voor actieve behandeling.

Joris Bockx

Joris Bockx

Joris is oprichter en medezaakvoerder van BeBalanced. Hij studeerde in 2008 af als kinesitherapeut en behaalde in 2009 zijn postgraduaat in de sportkinesitherapie & manuele therapie. 

Jari van Rompaey

Jari Van Rompaey

Jari is medezaakvoerder van BeBalanced en studeerde in 2018 af als kinesitherapeut. Nog een jaar later behaalde ze haar diploma manueel therapeut. 

Lore Bruynseels

Lore Bruynseels

Lore studeerde af in 2020, en kwam voordien als stagiaire bij ons terecht. Daarbij maakte ze zo’n indruk, dat ze nu een vaste plaats heeft gekregen in ons team.

Laurens Van Corenbergh

Laurens Van Corenbergh

Laurens studeerde in 2019 af als kinesitherapeut en startte meteen aan de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) om zich zo nog meer te verdiepen in het menselijk lichaam.

Sven Veekhoven

Sven studeerde af in 2022 aan de KU Leuven met als specialisatie musculoskeletale revalidatie, optie sportkinesitherapie. 

Robin De Smedt

Robin studeerde in 2021 af als kinesitherapeut aan de Universiteit Antwerpen met als specialisatie musculoskeletale revalidatie, optie sportkinesitherapie. 

Lisa

Lisa Jennen

Lisa behaalde in  2023 haar diploma Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met optie sportkinesitherapie. 

Morane Veekhoven

Morane studeerde af in 2022 aan de KU Leuven met als specialisatie musculoskeletale revalidatie, optie manuele therapie. In 2023 behaalde ze haar postgraduaat manuele therapie aan de UGent.