• Team BeBalanced

    Het BeBalanced-team bestaat uit stuk voor stuk geschoolde kinesitherapeuten. Ons sport- en gezondheidscentrum in Heist-op-den-Berg bestaat uit verschillende ruime en moderne oefenzalen en behandelruimtes, waardoor we een heel breed aanbod aan diensten kunnen bieden. Bij BeBalanced kiezen we voor een gepersonaliseerde aanpak, met een voorkeur voor actieve behandeling. 

     

Joris Bockx

Joris Bockx

Joris is oprichter en medezaakvoerder van BeBalanced. Hij studeerde in 2008 af als kinesitherapeut en behaalde in 2009 zijn postgraduaat in de sportkinesitherapie & manuele therapie. 

Vince Vander Elst

Vince Vander Elst

Vince studeerde in 2017 af als Master lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen, nadien begon hij aan de studie Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Vince is medezaakvoerder van BeBalanced Fit.

Jari Van Rompaey

Jari Van Rompaey

Jari is medezaakvoerder van BeBalanced en studeerde in 2018 af als kinesitherapeut. Nog een jaar later behaalde ze haar diploma manueel therapeut. 

Lore Bruynseels

Lore Bruynseels

Lore is de nieuwste aanwinst van BeBalanced. Ze studeerde af in 2020, en kwam als stagiaire bij ons terecht. Daarbij maakte ze zo’n indruk, dat ze nu een vaste plaats heeft gekregen in ons team.