… het bijzonderste is toch wel dat ik het heel graag doe, in een aangename omgeving met goede coaching waar je altijd terecht kan. Door mezelf de discipline op te leggen om driemaal per week te trainen voel ik nu reeds dat mijn “verwaarloosd” lichaam opnieuw sterker wordt.

Bedankt Vince , we gaan hopelijk nog lang kunnen samenwerken, want dit geef ik niet meer op!

André Ooms - Begeleid vrij trainen

“ Na een zware knieblessure en de combinatie met mijn zaak ontbrak het mij dikwijls aan motivatie om te blijven sporten. Meestal deed ik ook de verkeerde dingen waardoor ik snel kleine blessures opliep en bijgevolg snel opgaf. Door hun medische achtergrond zorgt het team van BeBalanced ervoor dat je trainingen “op maat” krijgt. Hierdoor boek je vooruitgang en blijf je gemotiveerd. Het feit dat iemand 1 op 1 een uur jou kan begeleiding zorgt ervoor dat je de juiste oefeningen doet en je aan uw lichaam merkt dat je progressie boekt. Positief gevolg is dat je mentaal een uurtje alles kan vergeten. Laat die combinatie net het leuke zijn aan de Personal Training bij Bebalanced. “ 

Christof Timmermans - Personal Training

De realiteit van skiën/snowboarden is, “hoe fitter je bent, hoe meer plezier je op de ski’s/boards zult hebben”. Dit hebben wij al enkele keren mogen ervaren tijdens de ‘Prepare to ski’ work-out @ BeBalanced.

Sofie en Philip - Prepare to Ski

De skireis was nog leuker en “aangenamer” ! Ken je dat gevoel na 2-3 dagen skiën… er volledig inkomen en willen doorgaan… maar je lichaam kan niet zo vlot meer mee door het stijve gevoel overal in je lichaam omdat je je spieren plots anders gebruikt? Door deze lessen is dat gevoel er nooit geweest. In de lessen trainde je al de juiste spieren, versterkte ze en had zo tijdens het skieën de kracht om door te gaan en nog meer te genieten! Zalig!!!!

Freia Van den broeck - Prepare to ski
Deze lessen zijn veruit de leukste groepslessen die ik al heb gedaan! De leuke sfeer, de persoonlijke begeleiding, de variatie in oefeningen… Ik vertrek elke week met veel goesting naar de les omdat ik weet dat het altijd weer vermoeiend, maar ook heel fijn wordt.
Hanne Goossens - Fit & Functional

Na een schouderoperatie ben ik bij BeBalanced terecht gekomen. Na mijn revalidatie heb ik er Prepare to Ski lessen gevolgd, en nadien ben ik ook gestart met Start to Move. In groep kregen we een variatie aan oefeningen voorgeschoteld, met als doel onze kracht en algemene conditie te verbeteren.

Door de individuele begeleiding heb je niet het gevoel dat het groepslessen zijn. Je doet mee op je eigen tempo, en kan je eigen grenzen aangeven. Als iets niet goed lukte door mijn schouderprothese, werd de oefening zo aangepast dat ik ‘m wel kon uitvoeren. Dat maakte het volgen van de lessen heel aangenaam.

De ontspannen sfeer en fantastische begeleiding maken de Start to Move lessen voor mij meer dan de moeite waard!

Van Opstal Suzy - Kinesitherapie, Start To Move & Prepare to Ski

De persoonlijke aanpak van Jari heeft mij echt geholpen mijn balans en stabiliteit te verbeteren.

Maxime Hazebroek - Ruitertraining

Enkele jaren geleden begon ik, zonder begeleiding van een kinesist, aan ultralopen. Ik raakte geblesseerd en ontdekte dat mijn stabiliteit onvoldoende was, ondanks alle trainingskilometers. Dankzij mijn aangepast programma bij BeBalanced kwam ik veel sterker terug. Ze weten mij steeds uit de lappenmand te houden, met dry needling-behandelingen en Indiba Activ therapy. Zonder hen zouden mijn resultaten op verschillende zware ultralopen niet hetzelfde zijn.

Thomas Van Woensel - Sportkinesitherapie