Get Fit


Voor wie? 

  • je wil graag je basisconditie verbeteren
  • bewegen in groep is helemaal jouw ding
  • je hebt zin in of nood aan een wekelijks moment voor jezelf

Wil jij… 

… je conditie verbeteren, op een gezonde manier? 
… sterker worden? 
… een fittere en strakkere versie van jezelf creëren? 


Dan zijn onze Get Fit groepslessen voor jou ideaal! In een kleine groep werk je samen met een professioneel kinesitherapeut aan conditie, kracht en stabiliteit. Daarvoor maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en lichte gewichtjes. Er zijn drie soorten Get Fit groepslessen: Circuittraining, Fit & Functional en Core & Mobility+


Weet je nog niet zeker welke van deze groepslessen iets voor jou zijn? Kom het gerust eens uitproberen!

circuit
fit and functional

Fit and Functional

Een Fit & Functional les is een traditionele groepsles, waarbij iedereen een vaste plak heeft en zo optimaal begeleid kan worden. We werken met steps, rekkers en gewichtjes en focussen op het aanleren en correct uitvoeren van nieuwe bewegingsvormen. In groep werken we zowel aan kracht als aan conditie.

Goed om te weten: elke oefening wordt steeds aangepast aan je eigen niveau.
  

Uurrooster:

maandag - woensdag - vrijdag: 19.30 u  tot 20.15 u 

Circuit training

Tijdens een circuittraining worden er 6 oefeningen opgesteld. De sporters schuiven telkens door en werken zo hun eigen circuit af. Er wordt gewerkt met materialen als een roeimachine, battle ropes, slam balls en nog veel meer. Oefeningen rond kracht en cardio wisselen elkaar af, zodat je een gevarieerde workout krijgt.

Ook hier kan elke oefening aangepast worden aan je eigen niveau.
 

Uurrooster:

dinsdag: 19.30 u  tot 20.15 u

donderdag: 9.00 u tot 9.45 u  en 19.30 u  tot 20.15 u

Core & Mobility+

De "Core & mobilty+' les is een traditionele groepsles, waarbij iedereen zijn vaste plek heeft en zo optimaal begeleid kan worden. De focus ligt op het versterken van buik-, lage rug- en bilspieren (core) en het verbeteren van mobiliteit en stabiliteit.

De les is intensiever dan de gewone 'core & mobility' les.

 

Uurrooster:

  • Dinsdag:  19.30 u tot 20.15 u

Fast Fit

Een fast fit les is de combinatie van een traditionele groepsles en een circuittraining. Er wordt gewerkt met verschillende grote materialen zoals een roeimachine, aquabags en battle ropes. Deelnemers blijven ter plaatse waardoor er optimaal bijgestuurd kan worden. Kracht en cardio wisselen elkaar snel af voor een efficiënte training!

Goed om te weten: elke oefening wordt steeds aangepast aan je eigen niveau.

 

Uurrooster:

  • Maandag:  19.30 u tot 20.15 u
Deze lessen zijn veruit de leukste groepslessen die ik al heb gedaan! De leuke sfeer, de persoonlijke begeleiding, de variatie in oefeningen… Ik vertrek elke week met veel goesting naar de les omdat ik weet dat het altijd weer vermoeiend, maar ook heel fijn wordt.
Hanne Goossens - Fit & Functional