Sportmedische screening

Ben jij beginnend of fanatiek sporter en heb je last van terugkerende blessures? Lukt het je niet om vooruitgang te boeken, ondanks hard trainen? Dan is een sportmedische screening de oplossing voor jou. 

 

Hoe werkt het? 

Een Spartanova screening is een sportspecifieke screening voor elke recreatieve en competitieve atleet. Naargelang de sport die je beoefent, testen we een reeks aan essentiële elementen. Zo gaan we op zoek naar je sterktes en naar werkpunten die we kunnen verbeteren. 

 

Op die manier stellen we een efficiënt trainingsplan op, op maat van jou en je sport, waarmee we samen aan de slag kunnen om écht verbetering te boeken. 

 

Enkele jaren geleden begon ik, zonder begeleiding van een kinesist, aan ultralopen. Ik raakte geblesseerde en ontdekte dat mijn stabiliteit onvoldoende was, ondanks alle trainingskilometers. Dankzij mijn aangepast programma bij BeBalanced kwam ik veel sterker terug. Ze weten mij steeds uit de lappenmand te houden, met dry needling-behandelingen en Indiba Activ therapy. Zonder hen zouden mijn resultaten op verschillende zware ultralopen niet hetzelfde zijn.

Thomas Van Woensel - Sportkinesitherapie