• Prepare to ski

  Volop aan het aftellen naar je volgende ski- of snowboardvakantie? Zorg ervoor dat ook jouw spieren helemaal zijn opgewarmd! In onze Prepare to ski-groeplessen, onder begeleiding Joris, onze meest ervaren sportkinesist, bereid jij je helemaal voor om opnieuw op de latten te staan. Geen zorgen voor blessures of vermoeide benen, dus. Schrijf je snel in!

  Alle beschikbare lessen voor dit jaar zijn reeds volzet.

  Wil je volgend jaar graag op de hoogte gehouden worden van onze PREPARE TO SKI lessenreeksen?  Vul dan alsnog je gegevens in.
   

De realiteit van skiën/snowboarden is, “hoe fitter je bent, hoe meer plezier je op de ski’s/boards zult hebben”. Dit hebben wij al enkele keren mogen ervaren tijdens de ‘Prepare to ski’ work-out @ BeBalanced.

Sofie en Philip - Prepare to Ski
Voor WIE
 
 • Iedereen die optimaal wil genieten van zijn skivakantie zonder stijve & vermoeide spieren.
 • Iedereen die minder kans wil hebben op blessures.
 • Iedereen die nog voldoende energie over wil hebben om te genieten van zijn après-ski.
 
 
WAT
 
In groep train je je kracht, evenwicht en conditie, zodat je helemaal voorbereid bent op jouw skivakantie. De sessies worden gegeven door Joris, onze meest ervaren sportkinesist, en de oefeningen zijn uiteraard helemaal aangepast aan de spieren die je nodig hebt tijdens de wintersport.
 
 
WANNEER
 
 • Periode KROKUSVAKANTIE:
   
  • 6 donderdagavonden tussen 12 januari en 16 februari van 19u30 - 20u30:  VOLZETPRIJS

€ 99 per reeks
(inclusief oefenschema voor thuis)
 

HOU ME OP DE HOOGTE VOOR TOEKOMSTIGE REEKSEN


Wat als... je een bepaalde les niet kunt meedoen? Geen probleem! Laat het zeker op tijd weten, zodat we je ervoor kunnen vergoeden met een credit. Met die credit volg je een groepsles naar keuze. De enige voorwaarde? Dat je de credit gebruikt tijdens de periode van jouw lessenreeks. 

Je hebt reeds een abonnement op onze groepslessen?
Dan is je deelnameprijs €25 in plaats van € 99.

Overtuigd om mee te doen? 

HOU ME OP DE HOOGTE VOOR TOEKOMSTIGE REEKSEN


Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

CONTACTEER JORIS


 

prepare to ski

De skireis was nog leuker en “aangenamer” ! Ken je dat gevoel na 2-3 dagen skiën… er volledig inkomen en willen doorgaan… maar je lichaam kan niet zo vlot meer mee door het stijve gevoel overal in je lichaam omdat je je spieren plots anders gebruikt? Door deze lessen is dat gevoel er nooit geweest. In de lessen trainde je al de juiste spieren, versterkte ze en had zo tijdens het skieën de kracht om door te gaan en nog meer te genieten! Zalig!!!!

Freia Van den broeck - Prepare to ski