• Personal training

    Om snel en efficiënt naar jouw bewegingsdoelen toe te werken, is personal training ideaal. Je krijgt de volledige aandacht van een professionele sportkinesitherapeut, die jou stap voor stap helpt naar meer spiermassa, een fitter en strakker lichaam of een betere conditie. 

Personal training
 

Voor wie? 

Voor iedereen die onder professionele begeleiding wil werken aan sportieve doelen. Of dat nu een betere conditie, meer spierkracht of een efficiëntere manier van trainen is. 


Hoe werkt het? 

Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen wat jouw doel is, en hoe we dat kunnen bereiken. Daarna gaan we aan de slag in onze ruime, moderne sportzaal. Door de persoonlijke aanpak leer je de juiste technieken toe te passen, om zo op een veilige, efficiënte manier de gewenste resultaten te behalen. 

 

Enkele jaren geleden begon ik, zonder begeleiding van een kinesist, aan ultralopen. Ik raakte geblesseerd en ontdekte dat mijn stabiliteit onvoldoende was, ondanks alle trainingskilometers. Dankzij mijn aangepast programma bij BeBalanced kwam ik veel sterker terug. Ze weten mij steeds uit de lappenmand te houden, met dry needling-behandelingen en Indiba Activ therapy. Zonder hen zouden mijn resultaten op verschillende zware ultralopen niet hetzelfde zijn.

Thomas Van Woensel - Sportkinesitherapie